Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Inloopspreekuur Toegankelijkheidsteam Laren

Inloopspreekuur Toegankelijk Laren

Iedere eerste woensdag van de maand (vanaf oktober 2022) houdt het toegankelijkheidsteam Laren van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur in het Brinkhuis.
Vooral voor diegene die ons niet kunnen bereiken via sociale media, moeite hebben om te melden aan de gemeente, is hier de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over diverse obstakels in ons dorp.

Toegankelijkheidsteam Laren

Toegankelijkheidsteam Laren is opgericht om Laren, in samenwerking met de Gemeente, toegankelijk te maken voor iedereen. Wij willen inwoners bewust maken van wat obstakels zijn en welk gevaren deze kunnen veroorzaken. Trottoirs zijn er voor voetgangers om zich veilig in het openbaar te kunnen begeven. Elk obstakel kan een gevaar opleveren voor de passant. Bij ‘obstakels’ denken wij aan: ongelijke trottoirs, containers midden op de stoep, overhangend groen, uitstallingen van winkels, fout geparkeerde auto’s, verbouwingsafval, etc. Wat een obstakel voor iemand kan betekenen, besef je pas wanneer je zelf ergens niet goed langs kunt. Echt niet alleen mensen met hulpmiddelen ondervinden hinder. Ook ouderen, voetgangers met kinderwagens of buggy’s en kleine kinderen moeten zich veilig kunnen verplaatsen op het trottoir.
Doet u mee? Samen maken we het verschil! Obstakels kunnen gemeld worden aan het Toegankelijkheidsteam of aan de gemeente via https://belcombinatie.slimmelden.nl/#/home
Toegankelijkkheidsteam Laren (TTL)
Contact persoon: Irmy Vos
Email: toegankelijkheidsteamlaren@gmail.com
Toegankelijkheidsteam Laren Inloopspreekuur

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!