Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Groen Laren – Groene Koffie

Nu ook Groene Koffie in het Brinkhuis

Kom koffie drinken met Groen Laren in de foyer van het Brinkhuis – praat mee over actuele onderwerpen en maak kennis met Groen Laren.

Het is al twee jaar verkrijgbaar in het Brinkhuis; Groene Koffie. Het is echter maar een keer per maand verkrijgbaar op de eerste woensdag van de maand om half elf.

Praat mee

Over krakers, verkeer, woningen, winkels, natuur en nog veel meer zaken die in het dorp spelen wordt gesproken en wordt over besloten in de gemeenteraad. Daar vinden wij bij Groen Laren vaak wat van en daar hebben we een mening over. Maar daar vinden andere Laarders meestal ook wat van en dat willen wij graag weten.

Onderwerpen die ons en onze dorpsgenoten bezighouden willen we graag bespreken. Die kunnen we namelijk meenemen naar de commissievergaderingen en natuurlijk niet te vergeten de gemeenteraadsvergadering.

Kom langs of mail

Daarom van harte uitgenodigd om op de woensdag volgend op de raadsvergadering koffie met ons te komen drinken.
Natuurlijk treffen we elkaar het liefst onder het genot van een kopje koffie of thee maar als dat niet lukt kun je ons natuurlijk ook e-mailen. Via a.grunwald@laren.nl of b.vos@laren.nl zijn wij bereikbaar.

De andere koffiemomenten dit jaar waarop wij klaar zitten met de koffie op woensdag zijn: 1 mei, 5 juni, 3 juli, 4 september, 2 oktober, 30 oktober en 4 december. Iedere keer om half elf in de foyer van het Brinkhuis.

Share This Story, Choose Your Platform!