Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Vrijwilligerscentrale

Maak kennis met de Versa Welzijn Vrijwilligerscentrale

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in het Gooi? Kom dan langs op het inloop spreekuur van de Versa Welzijn Vrijwilligerscentrale in het Brinkhuis in Laren.

Versa Vrijwilligerscentrale stimuleert, verbindt en promoot vrijwilligerswerk bij allerhande organisaties in de Gooi en Vechtstreek, zoals bibliotheken, musea, kringloopcentra, voedselbanken, ziekenhuis Ter Gooi, het Rode Kruis etc.

De vrijwilligerscentrales ondersteunen vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en buurt- en bewonersinitiatieven die met vrijwilligers samenwerken. Ze geven advies op maat en organiseren workshops en bijeenkomsten. Ze verbinden organisaties met (toekomstige) vrijwilligers via persoonlijk advies en de online vacaturebank. Bezoek de online vacaturebank van Versa!

In de vacaturebank treft u alle vacatures voor vrijwilligerswerk bij organisaties in de regio. Ook staan er vrijwilligersvacatures bij Versa Welzijn zelf in. Vindt u niet de vacature die bij u past? Neem dan contact op met de vrijwilligerscentrale. Zij kunnen dan met u meedenken over het juiste vrijwilligerswerk voor u.

Vrije inloopuren:
Laren – De oneven donderdagen 10.00 – 11.30 uur
Brinkhuis, Brink 29 (Jeugdbibliotheek)

Meer informatie

Neem contact op met:

Annemieke Biemond

Adviseur Vrijwillige Inzet
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdagochtend

De Wetering 122
1261 NK Blaricum
06 – 82311097
www.vcbel.nl

 

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!