Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Schilderles Gooise Academie – Ontdek jou stijl

Schilderles Gooise Academie – Ontdek jou unieke stijl

Op vrijdagochtend van 09:00 12:30 uur kun je de schilderles van de Gooise Academie – Ontdek jou unieke stijl – in het Atelier en Kloostertuin van het Brinkhuis volgen.

Start: vrijdag 15 september 2023: 09:30-12:30 uur

Prijs: €765,00 voor 30 lessen

De les wordt gegeven door Maritha van Amerom in Atelier tuin Brinkhuis .

Over de schildercurus

“Het is niet waar je naar kijkt, het is wat je ziet”.

Door verwondering, verkenning en nieuwsgierigheid te stimuleren, word je in deze cursus uitgedaagd om buiten je comfortzone te stappen en zo jouw unieke stijl te ontdekken. De natuur en het menselijk lichaam staan in deze cursus centraal.

Vanuit mijn achtergrond als psycholoog onderzoek ik de wisselwerking tussen kunst, creativiteit en het menselijk brein. In mijn lessen leer ik de cursisten, op basis van evidence-based processen, op welke manier je creativiteit kunt aanboren en de ruimte kan geven. Dusdanig dat er een FLOW ontstaat waardoor je op een andere manier leert werken.

Wat leer je in de cursus ‘Ontdek jouw unieke stijl’:
Je leert daarbij hoe je de essentie kunt vastleggen van wat je ziet, met de focus op het menselijk lichaam en hoe je de vormen en structuren op een unieke eigen manier kunt weergeven.

We werken hierbij met verschillende technieken zoals inkt en houtskool.


Wat heb je nodig voor de cursus ‘Ontdek jouw unieke stijl’:
Nieuwsgierigheid om te ontdekken wat jou uniek maakt.

De nadruk in deze cursus ligt op individuele begeleiding, zo krijgt iedere deelnemer de begeleiding die past bij haar/zijn niveau. Enthousiasme en lef, de rest ontstaat vanzelf.

Inschrijven bij de Gooise Academie

Share This Story, Choose Your Platform!