Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Rouwcafé Versa Welzijn in het Brinkhuis

In het Rouwcafé in het Brinkhuis in Laren organiseert Versa Welzijn iedere eerste zaterdag van de maand een bijeenkomst. Er is dan de mogelijkheid om te verbinden met anderen die net als jij vragen hebben betreft een geleden verlies, die daardoor in de rouw zijn. Tijdens dit Rouwcafé gaan we samen de rouw doorstaan.

Vanaf 10.15 ben je welkom voor de inloop, zodat we om 10.30 kunnen starten. Tot 12.30 zullen we samen in verbinding gaan. Verhalen met elkaar delen en ook een lach en een traan. Tijdens het Rouwcafé kan en mag je jouw verhaal delen. Je zult merken en voelen dat je niet alleen bent in je rouw.

Tijdens het Rouwcafé wordt er ook steunende informatie gedeeld, wat jou hopelijk kan gaan helpen om de rouw te gaan verweven in je leven.

Jennifer Weerman (vanrupstotvlinder.nl)

“Hoe mooi als je aan het eind van een bijeenkomst de vraag krijgt of er gezegd kan worden dat het gezellig was.Waarom zou je dat niet kunnen vragen? Verlies en rouw gaat niet alleen maar over leed, het gaat over zoveel meer.Dat is waar het in het rouwcafé uiteindelijk ook om gaat. Dat men op een ontspannende wijze kan vertellen over verlies en rouw, geen schaamte hoeft te voelen wanneer het gezellig is.

Het mag er zijn, omdat het naast elkaar kan bestaan.
Ben jij iemand of ken jij iemand die ook eens zou willen aanschuiven? Je kan iedere eerste zaterdag van de maand aanschuiven in Laren (Noord-Holland) en iedere tweede donderdag van de maand in Kortenhoef (Noord-Holland).

Het Rouwcafé is vrij toegankelijk, echter is er slechts plek voor maximaal 12 deelnemers. Daarom dan ook het verzoek om tijdig op te geven voor deelname.

Het Rouwcafé vindt plaats in het Brinkhuis te Laren, in zaal Blue (ook bereikbaar met lift).

Aanmelden voor deelname aan het Rouwcafé kan door een mailtje te sturen naar email info@vanrupstotvlinder.nl of bellen naar 0642416282.

 

Share This Story, Choose Your Platform!