Laden Evenementen

Folkgroep Springtide brengt op 26 januari een Keltisch-getint repertoire van spetterende liederen en muziek
in Theater aan de Brink

 

Springtide Brinkhuis Laren

 

Binnenkort krijgt u de kans om in Laren te genieten van een oor- en oogstrelende performance vol onbekende en vertrouwde songs van Ierse, Schotse en Bretonse oorsprong. Podium voor dit concert is het charmante kleine Theater aan de Brink, Brink 29, Laren. Begeleid door drie muzikanten, zingt een tiental mannen op ongepolijste wijze hun liederen de longen uit, het hart in.

Zij tappen uit een vat vol hartverwarmende traditionals.

De liederen vertellen van hartstocht en plezier, van weemoed en verlangen. Maar ook van bloed, rouwsluiers, drank en het ongrijpbare… Het leven zoals het zich aandient, dus. De mannen van Springtide musiceren om de fakkel van de passie brandend te houden. Om je stil te laten worden. Of: ‘to ‘sing along’.

o.l.v. Annette de Haas

Zie ook: www.springtide-utrecht.nl.

 

Bestel uw tickets online via onderstaand Tickets formulier.
Met ingang van 1 september 2017 zijn kaartjes voor theater- en filmvoorstellingen online te bestellen via het ticketformulier op onze website.

Indien u hier niet uitkomt dan kunt u op de dag van de voorstelling – vanaf een uur voor het begin van de voorstelling – uw ticket(s) via pinbetaling aan de balie kopen.

Tickets

30 beschikbaar
Springtide Theater aan de Brink - 26 januari 2018, 20.15 uur15,00 Inclusief 6% BTWTheater aan de Brink - Springtide 26 januari 2018, 20.15 uur

Vul alstublieft alle verplichte velden in