Toeristische wandelroutes

Project Description

Toeristische wandelroutes

Het Brinkhuis heeft voor u een selectie gemaakt van 3 verschillende wandelroutes door Laren en omgeving. Deze routes zijn te verkrijgen bij de Infobalie voor € 1,– per route.

Wandeling 1
Leer Laren en omgeving kennen

 Als u graag Laren en de omgeving van Laren beter wilt leren kennen, is deze wandeling zeer geschikt. De route zal u langs zowel de mooie lanen als de natuur van Laren leiden. De wandeling is 6 kilometer en zal ongeveer 1 uur en 15 minuten wandelen zijn. U begint en eindigt bij het Brinkhuis, waar u de route en alle informatie voor de wandeling kunt krijgen en waar u een kopje koffie of een heerlijke lunch kunt bestellen.
bos en lanen kaart

Wandeling 2
Wandelen door Blaricum en Laren

Wanneer u zowel Laren als Blaricum wilt bekijken, is deze wandelroute erg geschikt. Deze wandeling van 5 kilometer leidt u door de dorpscentra van beide mooie dorpen, langs de mooie plekken en geschiedenis die deze dorpen kenmerkt. De wandeling zal ongeveer 1 uur duren, waarbij u begint en eindigt bij het Brinkhuis in Laren. Hier kunt u de route en alle bijbehorende informatie krijgen en een verse soep of heerlijk broodje.
laren & blaricum kaart

Wandeling 3
Wandelen door de geschiedenis van Laren

Deze route van 3,5 kilometer zal een mooi beeld geven van de rijke geschiedenis die Laren kent, u zult alle belangrijke plekken die Laren kenmerkt zien in deze wandeling van drie kwartier. U zult beginnen en eindigen bij het Brinkhuis in Laren, waar u de route en alle informatie voor de wandeling zult krijgen en u een heerlijke thee kunt drinken of een verse appeltaart kunt eten.
geschiedenis kaart