RTL Talent Academy

Project Description

RTL Talent Academy; niet zomaar een musicalschool 

In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal je het beste uit jezelf…. en maken we heel veel plezier! Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar. Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen!

RTL Talent Academy is een samenwerking van Stichting Kom Maar Op en RTL. Wij hebben het gezamenlijke doel kinderen te inspireren. We bieden een plek waar ze de wereld kunnen ontdekken, zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen lachen. Daarvoor creëren we een leerzame en veilige omgeving waar ouders hun kinderen met een gerust hart aan ons toe kunnen vertrouwen.

Omdat wij als musicalschool partner zijn van de RTL/RTL Telekids ‘familie’ ontstaan er speciale kansen en vele leuke extra’s voor de leerlingen en daar zijn wij ontzettend trots op. Dit uit zich bijvoorbeeld in de clips, die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), de bezoekjes van bekende tv- en musicalsterren, de MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s, leuke win-acties en vele andere manieren, waarop wij onze korte lijntjes met tv en theater inzetten.
Vanzelfsprekend zijn deze extra kansen optioneel, niemand is verplicht mee te doen aan eventuele extra activiteiten.

In Muziekcentrum Schering & Inslag Eemnesserweg 15, 1251 NA Laren, vrijdagavond van 17.30 – 19.00 uur:

Teens (10 – 14 jaar):

Wekelijks 1,5 uur zingen, dansen en acteren
Theorie, techniek en uitvoering van de disciplines
Twee voorstellingsmomenten per jaar
Wintervoorstelling met eigen groep op eigen locatie
Eindvoorstelling met volwassen musicalsterren en de school in het grote theater; in deze voorstelling zijn de leerlingen zowel ster als toeschouwer in hun eigen verhaal