Bewegen in Brinkhuis Laren

Project Description

Aerobics lessen in het Brinkhuis te Laren​

Lucienne Deltour is al meer dan 48 jaar balletdocente en geeft Dance Aerobics lessen in het Brinkhuis voor senioren. Hierbij wordt vooral gelet op de houding.
De lessen beginnen met een warming-up, waarna grondoefeningen volgen met speciale aandacht voor de buikspieren. Ook wordt gebruik gemaakt van gewichtjes en elastische banden. De afbouw wordt gedaan volgens Pilates oefeningen.

Na afloop wordt gezamenlijk koffie gedronken.

Meer informatie: l.deltour@casema.nl

Bewegen voor ouderen in het Brinkhuis te Laren

Het doel van deze gymles in het Brinkhuis is om mensen te laten bewegen en bewust te laten zijn van hun lichaam. Daarbij is het sociale aspect van groot belang. Het koffie drinken na de gymles is net zo belangrijk als de gymles zelf. Het is nuttig dat mensen het leuk vinden om samen met elkaar te bewegen. In de les wordt gewerkt aan spierversterking, coördinatie en reactie, balans en stabiliteit, bewust en efficiënter bewegen. De lessen zijn met muziek en er worden verschillende materialen gebruikt. De lessen beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down.

Informatie en/of aanmelden
Website: www.versawelzijn.nl of mail mirandavernooij@hotmail.com

Mensendieck in het Brinkhuis te Laren​

Mensendieck maakt u bewust van uw houding en uw manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Ook krijgt u inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. U wordt begeleid en getraind in het aannemen van een gezondere houding. U wordt zich bewust van negatieve gewoonten en leert deze te doorbreken.
De Mensendieck lessen worden gegeven door Iris Mensert in zowel het Brinkhuis als het Raadhuis.

Meer informatie: www.praktijkvoorbeterbewegen.nl

Gymzaal - Bewegingsruimte in Laren Nh in het Brinkhuis