Loading...
VRIENDEN VAN HET BRINKHUIS

Vrienden van het Brinkhuis i.o. in het hart van het Gooi

50logo stichting vrienden van het brinkhuis

Hart van Laren is een kleine organisatie waar erg veel gebeurt. Met ons team proberen we een cultureel programma neer te zetten, dat in balans is en dat voor alle groeperingen binnen Laren iets te bieden heeft. Daarvoor is geld nodig.

Vrienden van het Brinkhuis
De vrienden van het Brinkhuis zijn hard aan de slag om budget voor bijzondere activiteiten te vergaren. Dit doen zij door een zorgvuldig op te stellen sponsorplan. Na het interview dat Gerrit Jan Hulsenbeck had in de Gooi-en Eemlander zijn er veel positieve reacties én mooie giften binnengekomen. Wilt u meer weten over de Vrienden van het Brinkhuis? Kijk dan op www.vriendenbrinkhuis.nl of stuur een bericht naar vriendenbrinkhuis@xs4all.nl
Hoe wordt u vriend?
Er zijn diverse manieren om Vriend te worden:
– voor 25 euro per jaar bent u vriend
– voor een eenmalige gift van 250 euro bent u vriend voor het leven
– als u jaarlijks 100 euro stort, bent u lid van de club van 100
– wilt u een bijzondere gift doen voor een speciaal doel dan kan dat natuurlijk in overleg met het bestuur van de stichting Vrienden van het Brinkhuis.
Leden van het bestuur zijn: Gerrit Jan Hülsenbeck (voorzitter), Marc Vos, Ellen van Dorst – van Brakel, Daan Steen, Bert Veltens en Rita Hausel.

De stichting Vrienden van het Brinkhuis heeft de ANBI status aangevraagd.

NB Onze vrienden ondersteunen activiteiten of faciliteiten in het Brinkhuis en zullen geen budget ter beschikking stellen aan het exploitatietekort.