Loading...
MEDEWERKERS

Medewerkers Hart van Laren

Maak kennis met de medewerkers van het Hart van Laren

Algemeen

Michael Jonker
Sinds 1 december 2017 als waarnemend directeur eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, programmering en PR. Michael is opgegroeid in Laren en Blaricum, komt uit een “kunstnest” en is met heel veel enthousiasme begonnen aan deze taak.
Hij wil niets liever dan het echte “thuisgevoel” van het Huis bewaken, stimuleren en waar het kan verder uitbreiden. Hij is te bereiken via e-mail;  directie@hartvanlaren.nl of per telefoon in het Brinkhuis 035-75 139 91.

Elise Robers
Floormanager, Elise kwam bij ons binnen als vrijwilliger, maar liet al snel merken dat ze het talent heeft om mensen aan zich te binden. Heel zorgvuldig en met aandacht zorgt zij ervoor dat de vrijwilligers van Hart van Laren het werk doen dat bij hen past. Daarnaast is zij het directe aanspreekpunt met betrekking tot vragen van bezoekers en huurders van het Brinkhuis. Ze is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in het Brinkhuis. Via e-mail is ze te bereiken via: info@hartvanlaren.nl of in het Brinkhuis 035-75 139 91.

Frans Knuvers
Sinds 1 november 2013 is Frans Knuvers onze huismeester en de steun en toeverlaat voor medewerkers, huurders en vrijwilligers. Voor technische vragen over Brinkhuis, Muziekcentrum of Raadhuis kunt u bij hem terecht via e-mail beheer@hartvanlaren.nl of in het Brinkhuis 035-75 139 91.

Patricia Sipman
Elke factuur, die wij versturen gaat door de handen van Patricia. Op maandag- dinsdag- en woensdagochtend zorgt zij voor administratieve ondersteuning van alle activiteiten in het Hart van Laren. Te bereiken via e-mail administratie@hartvanlaren.nl of in het Brinkhuis 035-75 139 91.

Lydi Knuvers en Marina Kluvers
Zij vormen als team het visitekaartje van het Raadhuis; of het nu gaat om trouwerijen, raadsvergaderingen of bezoek voor de burgemeester; zij regelen alles geduldig en met een glimlach! Via e-mail zijn ze te bereiken via raadhuis@hartvanlaren.nl


Foyer

Christa van Kleunen
Christa is fulltime aan het werk in onze Foyer. Met zichtbaar plezier helpt ze gasten met verse koffie, gebak en smakelijke lunches. Christa is verantwoordelijk voor de vers gebakken appeltaart, cake en plaatkoeken. Te bereiken via foyer@hartvanlaren.nl of 035-751 3991.

Stephanie Dessens
Parttime medewerkster Foyer