Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

 

Terugspeeltheater is een vorm van improvisatietheater, die gebruik maakt van verhalen uit het publiek. Acteurs en muzikanten zetten dat ter plekke om in theater.
Herken jezelf in het verhaal van een ander en je voelt je verbonden.

Draad verbindt, verbeeldt en verrast!

NB: Voor de tweede keer in Theater aan de Brink kun je genieten van deze unieke theater belevenis.

Op de vloer: Keesjan Soethoudt, Marius Gosschalk, Tjitske Muller,  Mijke Linssen, Henri de Vries (saxofoon) David Samson (percussie)

Theater Draad verbindt mensen met elkaar:
Met zo min mogelijk middelen en met optimaal improvisatietalent zetten de acteurs en muzikanten de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk!
Terugspeeltheater van Draad gaat de diepte in; het weerspiegelt wat wij als mensen met elkaar gemeen hebben (de inclusiviteit van de ervaring) in plaats van wat ons van elkaar onderscheidt (de exclusiviteit). In het individuele verhaal schuilt het universele verhaal, dat waar we ons ten diepste in kunnen herkennen. De kunst is om dit op luchtige wijze te belichten. Lachen is herkennen, ontroering ook.
Benieuwd naar het resultaat en de verhalen van de bezoekers? Dan zien we je graag verschijnen op 15 december 2017.

Reactie bezoeker: …”Ïk ben nog steeds onder de indruk van de voorstelling van gisteravond… Theater Draad is fenomenaal! Met respect, humor en ontroering spelen zij de verhalen van mensen ‘terug’. Dat levert prachtige beelden op… Nog nooit heb ik een bijeenkomst meegemaakt, waarvan ik zeker weet dat alle aanwezigen geraakt en onder de indruk naar huis gingen. Gisteren was dat het geval!”

www.theaterdraad.nl
www.facebook.com/TheaterDraad
Twitter: @TheaterDraad

 

 

Bestel uw tickets online via onderstaand Tickets formulier.
Met ingang van 1 september 2017 zijn kaartjes voor theater- en filmvoorstellingen online te bestellen via het ticketformulier op onze website.
Indien u hier niet uitkomt dan kunt u op de dag van de voorstelling – vanaf een uur voor het begin van de voorstelling – uw kaartje(s) via pinbetaling aan de balie kopen.

 

Tickets