Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Scharrelconcert “Tournee” 29 mei 2017, Brinkhuis, Brink 29, Laren

 

Lief publiek,

Na het recital van Jozsef Balog op 1 mei jl., waar jullie de zaal in het Brinkhuis weer vol maakten en er genoten van deze spectaculaire pianist die speciaal  overkwam uit Hongarije, is het weer tijd voor iets anders.  Deze keer, op maandag 29 mei om 17.00 uur,  gaan wij in het Brinkhuis zelf op tournee, en jullie zijn daarbij van harte uitgenodigd.  Onze reis gaat via veel landen, waarvan we graag de muziek laten horen.

Het reisplan is (na een vertrek uit Nederland): België, Frankrijk, Engeland, Ierland, Portugal, Spanje, Italië, Duitsland, Hongarije,  Roemenië, Rusland, Turkije, Israël, Kenya, Zuid Afrika, Argentinië, Brazilië, Curaçao, USA.  Voor de terugreis naar Laren wordt uiteraard gezorgd. Ontscheping is in de foyer.

Degenen die de reis willen meemaken, kunnen zich aanmelden via reserveren@hartvanlaren.nl of telefonisch 035 7513991. Boek tijdig, want ….vol is vol. Er kunnen slechts 68 mensen mee met ons op deze reis.

Bij je reservering kan je ook nog aangeven of je tevoren een hapje wilt eten in het Brinkhuis. Je krijgt een bevestiging van je reservering van het Brinkhuis.

Beste groeten en tot ziens op 29 mei,
Veronique Hofman (zang) en Bram Rutten (piano).

Dagschotel: 
U kunt ook na afloop een heerlijke dagschotel gebruiken in onze sfeervolle foyer. Deze combinatie van dagschotel en concert kost € 10,00 excl. consumpties.
Reserveren voor dit arrangement kan tot uiterlijk vrijdag 12 uur voor de voorstelling.

Dagschotel: Kip pesto uit de oven met krieltjes en gegrilde tomaatjes

Aanvang: 17.00
Entree: gratis
Reserveren: reserveren@hartvanlaren.nl of bel 035 – 751 3991