Laden Evenementen

LIVE IN HET BRINKHUIS

CATHELEYNE

“inspirerend” – “energiek” – “fun” – “VERNIEUWEND”

20 NOVEMBER a.s. in het Brinkhuis in Laren NH, de laatste lezing van dit jaar. De ontbrekende schakel naar een mooier, gelukkiger en gezonder leven. Op basis van de laatste inzichten in de neuro-wetenschap en kwantum fysica. Start: 19:30 tot 21:30 uur met een pauze. Deuren open om 19:15 uur!!!

Op 20 november  a.s. geeft Catheleyne Everwijn-van Erp een lezing over wat lijkt de ontbrekende schakel te zijn in ’n gezond, gelukkig en mooier leven. Tijdens deze lezing zal zij vanuit haar kennis over en ervaring met de neuro-wetenschap en kwantum fysica spreken over onderwerpen als gezond leven, verandering maken in je leven, gelukkig leven waar je van droomt, een succesvol zakelijk leven etc.
Wat doet stress met je lichaam en je leven? Waarom is verandering in je leven (zakelijk en privé) maken zo moeilijk? En, hoe kan dit veel gemakkelijker? Wat is intuïtie en hoe kunnen we het in ons voordeel gebruiken? Hoe werken het brein, het hart en het lichaam samen in je leven? Wat is het nut van meditatie? Waarom is kennis over ons brein zo belangrijk? Waarom leven de meeste mensen alsof het Groundhog Day is, zoals in de film? Hoe kunnen we op een gezonde, mooie manier ouder worden? En, nog veel meer…

Achtergrond Catheleyne Everwijn-van Erp:
Catheleyne heeft Klassiek Viool aan het Conservatorium gestudeerd, Faillissementsrecht and Business Economics, voordat ze ging werken in de Internationale Vermogensbeheer Sector. In 2012 is ze haar eigen bedrijf, Ferrera in Blue, in de mode-branch gestart. Hierin kan ze haar creativiteit en haar zakelijke inzichten kwijt. Ze is een autodidact en vanaf de leeftijd van 6 heeft zij interesse in Einstein en zijn theorieën en de wetenschap over “energie”. De afgelopen jaren heeft zij zich, naast haar bedrijf, toegelegd op het bestuderen van de kwantum fysica en neuro-wetenschap. Op basis van deze kennis en ervaring is zij privé-personen en bedrijven gaan coachen en met fantastische resultaten. Catheleyne is daarnaast een veel gevraagd spreker. Energie, interactie en kwaliteit, sprekend vanuit het hart is wat ze brengt/geeft om het publiek van het begin tot het einde te boeien.

Meer informatie: www.catheleyne.com Meer informatie over de lezing: www.catheleyne.com/lezing Mail: info@ferrerablue.com ,
T: +316 518 15 378. Of via LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest (Catheleyne Everwijn-van Erp)