Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Mijn naam is Lieke Calis- In ‘t Veld. Ik ben 46 jaar, moeder van drie geweldige pubers en gelukkig getrouwd. Ik heb me verdiept in de antroposofie en andere bronnen van wijsheid.
Ik heb ruim 20 jaar in het ziekenhuis/zorgkliniek gewerkt als anesthesiemedewerker en operatie-assistente. Het was mooi werk, maar ik voelde altijd al de behoefte om mensen één op één te begeleiden om tot inzicht te komen.
Dit heb ik kunnen vinden door middel van de opleiding van Arjen Slijp: De Innerlijke Bevrijding. Die sprak mij enorm aan, omdat het een bewuste manier is om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor heb ik vele mooie ervaringen en inzichten mogen ontvangen. Ook kan ik alle lezingen, workshops en informatie uit boeken toepassen – en natuurlijk mijn eigen intuïtie.
Dit werk geeft mij veel voldoening, omdat ik na elke sessie positieve verandering zie: mensen stralen en zijn tot zichzelf gekomen.
Dinsdagavond 30 mei ben je om 20.00 uur van harte welkom in Het Brinkhuis in Laren voor mijn “Gezondheid en Bewustzijn” lezing.
Meld je aan via: lieke@lichtopjeziel.nl