Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Lenny Kuhr werd jong beroemd toen zij in 1969 het Eurovisie Songfestival won. Tot op de dag van vandaag treedt zij op in Nederland en België. Haar repertoire heeft zich verdiept naarmate zij dieper in zichzelf afdaalde. Deze voorstelling is de neerslag van dat proces: een rijke bron van spirituele inzichten en wijsheid, een inspiratie voor ieder die de innerlijke weg wil gaan.

“In mijn voorstelling staat het diepe heimwee, dat ik als kind al voelde, centraal. Voor mij is heimwee de grondtoon van ieder mens. Een onbestemd verlangen dat zich gaandeweg de voorstelling onthult. Ik wil mijn publiek in die grondtoon graag aanspreken, ontmoeten en meevoeren. Heimwee is de kracht die kunstenaars en mystici boven de vorm uit laat stijgen. Het kan ons naar de plek leiden waar heldere inzichten te vinden zijn en waar je, als je je er voor open stelt, uiteindelijk wordt gekust door de eeuwigheid.”

Verrassend
Ontroerend
Inspirerend
En vooruit…ook een beetje nostalgie

Dagschotel
Elke vrijdagavond kunt u bij ons gebruik maken van de dagschotel in combinatie met de voorstelling. Een smakelijke en betaalbare maaltijd in onze sfeervolle foyer. Gezellig met anderen de maaltijd gebruiken aan de grote aanschuiftafel. En daarna genieten van de voorstelling in ons charmante theater. De perfecte combinatie van heerlijk eten en een theatervoorstelling!
U bent welkom vanaf 18.30 uur en de dagschotel wordt geserveerd rond 19.00 uur. Dagschotel: Hamburger met sla, cheddar, rode uienchutney en gebakken uitjes met gekruide aardappeltjes uit de over met homemade mayonaise.
Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan tot donderdagmiddag 12 uur voor de voorstelling.
Aanvang: 20.15 uur
Entree: 15,– (dagschotel + 10,–)
Reserveren: reserveren@hartvanlaren.nl of bel 035 – 751 3991
U kunt bij ons alleen via de pin betalen!