Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

 

Wat is Kundalini Yoga?
Het is een vorm van yoga die ademhaling, yogahoudingen, mantra’s en meditatie omvat. Het is erop gericht jou je bewustzijn te laten ervaren door de levensstroom in beweging te brengen.

Wat levert het je op?
Bij Kundalini Yoga gebruiken we dynamische oefeningen, bewuste ademtraining en veel verschillende meditaties. Geen enkele les is dan ook hetzelfde. De oefeningen hebben een sterk reinigende werking, waardoor gifstoffen, maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden opgelost. Ze maken het zenuwstelsel sterker en ze laten het kliersysteem optimaal werken. Kundalini Yoga maakt je gezonder en geeft meer energie, laat je van het leven genieten en geeft je het vermogen om te kunnen ontspannen.
Kundalini Yoga opent, ruimt op en verruimt je bewustzijn zodat je beter de uitdagingen van het dagelijks leven aan kunt gaan.

Wat kost het?
Een proefles kost 10 euro. Een losse les kost € 16,50. Een strippenkaart voor 10 lessen kost € 150,00 . Meer informatie over strippenkaarten en abonnementen is te vinden op de website: http://www.kundaliniyogatgooi.nl/

Wanneer is het?
De lessen zijn elke week op donderdagavond van 19.30 – 21.00 in de Orange Room in het Brinkhuis Laren.

Wat doe je aan?
Het is handig als je loszittende kleding aan doet.

Wat neem je mee?
Je kunt een flesje water meenemen en eventueel je eigen yoga mat, meditatiekussen en een handdoek of dekentje. Je kunt ook gebruik maken van de yoga matten, meditatiekussens en dekentjes op locatie.

Vragen en aanmelden: 06-424 78 180 of een mail sturen naar info@kundaliniyoga.info .

Ik kijk uit naar je komst!

Hartelijke groeten, Jacqueline Evers, Kundalini Yoga ‘t Gooi