Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Bouw zelf aan je Karakter!

Kinderen hebben veel fantasie en creativiteit en het is aan ons om deze vrij te laten.

Door acteren, improviseren en presenteren gaan de kinderen met vakdocent Gideon Calis aan de slag om zo spelenderwijs zich creatief te ontwikkelen en te bouwen aan hun karakter. Het is een 3 in 1.. kinderen vinden het leuk om te spelen, acteren etc. Ouders zien hun kind zich positief en vrij ontwikkelen in samenwerken, spelen, en school ziet de dat de kinderen zich verder ontwikkelen in taal, presentatie, expressie, oplosgericht, naar elkaar luisteren, elkaar de ruimte geven, en ook sociaal positief ontwikkelen.

Af en toe komt er ook een gastdocent om zo de kinderen nog breder theater les te geven. Dit gebeurt in goed overleg met de kinderen en via de mail met de ouders en ook zal deze docent eerst een keer langs komen om kennis te maken met de kinderen.

De lessen worden gehouden in het mooie Brinkhuis midden in het centrum van pittoreske Laren. In de les zaal staat ook een grote spiegel, zodat de kinderen gelijk zien hoe ze acteren en improviseren. De lessen zijn super leuk voor de kinderen, ze kunnen een uur lang vrij ontwikkelen.

Het is niet moeten maar mogen!De theaterlessen zijn op maandagmiddag.

Kinderen tot en met 7 jaar om 16.30 uur en Kinderen vanaf 8 jaar om 17.30 uur in het Brinkhuis te Laren in de bewegingsruimte Orange.

De lessen duren 1 uur.

Kosten zijn € 9,- per kind per week en hiervoor krijgt uw kind 1 uur les per week.

 

De presentatie cursus wordt gehouden in het Brinkhuis te Laren.

De kinderen krijgen 1 uur cursus per week en duurt 6 weken.

De kosten voor deze cursus is € 75,- per kind

 

Bent u al enthousiast? Meld uw kind dan hier aan Inschrijven

Gideon Calis 06-54 715 807