Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Grada & The Lounge Factory.

Grada Jansen heeft haar roots in de Pop en Jazz. Zij zingt met een relaxte, verleidelijke timing, passioneel en met veel dynamiek. Zij heeft een onvoorwaardelijke liefde voor muziek. Door haar grote drive en passie, coaching door bekende vocalisten en veel bühne ervaring is Grada uitgegroeid tot een zangeres van formaat. Ze is veelzijdig, met een geheel eigen sound en weet het publiek aan zich te binden vanaf de eerste noot. Grada is een echte performer voor wie ‘performing’ betekent ‘voor het publiek’ en ‘met het publiek’. Ze zingt, vertelt en presenteert waardoor de songs een diepere betekenis krijgen. De songs met een geraffineerde mix van jazz en pop worden door Grada op een geheel eigen wijze vertolkt. Haar streven naar schoonheid en perfectie is oprecht.

Speciaal voor deze avond halen we de tribune weg omdat Grada ons belooft dat haar muziek en haar band het publiek als een magneet naar de dansvloer trekt. 24 maart is Club Night. Put on your dancing shoes!

https://www.youtube.com/watch?v=DtzvixGH6aw
Elke vrijdagavond kunt u bij ons gebruik maken van de dagschotel in combinatie met de voorstelling. Een smakelijke en betaalbare maaltijd in onze sfeervolle foyer. Gezellig met anderen de maaltijd gebruiken aan de grote aanschuiftafel. En daarna genieten van de voorstelling in ons charmante theater. De perfecte combinatie van heerlijk eten en een theatervoorstelling!
U bent welkom vanaf 18.30 uur en de dagschotel wordt geserveerd rond 19.00 uur.
Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan tot donderdagmiddag 12 uur voor de voorstelling.

Dagschotel: Pasta Carbonara met ham, spek, ui, kaas en kastanjechampignons in carbonarasaus, salade
Aanvang: 20.15 uur
Entree: 15,– (dagschotel + 10,–)
Reserveren: reserveren@hartvanlaren.nl of bel 035 – 751 3991
U kunt bij ons alleen via de pin betalen!