Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

 

donderdagavond 14 september 2017  

Bea KuijsAuthentiek presenteren….

                       Ja, dat maakt het verschil !!

Bea Kuijs is een absolute expert op het gebied van authentieke presentaties.  ‘Mensen met geweldige ideeën zijn er genoeg, maar de angst voor het podium houdt veel mensen tegen’.  Presenteren geeft je de mogelijkheid om echt impact te maken en…. iedereen kan het leren.

Bea heeft jarenlange werkervaring in de zakelijke wereld en traint CEO’s, professionals en ondernemers om zichzelf én het bedrijf op een overtuigende en heldere manier neer te zetten. Daarnaast traint zij o.a. TEDx sprekers en staat ook zelf regelmatig op het podium.

‘Een boeiende presentatie start met een inhoud die staat als een huis. De vorm is de basis én de presentatie……Ja, dat maakt het verschil!

 

Locatie: Het Brinkhuis, Brink 29 in Laren
Aanvang: 19.30 uur met koffie en iets lekkers
Start bijeenkomst: 20.00 uur
Kosten: de bijeenkomst, incl. koffie met iets lekkers, incl. een gezellig aangeklede borrel en eventueel een pitch, 
bedraagt € 22,75 per persoon (u ontvangt een factuur indien u de kosten wilt afschrijven). Graag contant betalen op de avond zelf.

Reserveren voor de bijeenkomst via: gooischevrouwenzaken@gmail.com. U ontvangt een bevestiging van de aanmelding.

Er is ook gelegenheid om in een elevator pitch van één minuut uw “bedrijf”, cursus of boek aan de andere deelneemsters te presenteren. Laat vóór dinsdag 5 september via de mail weten of u daarvoor in aanmerking wilt komen. Er is gelegenheid voor 3 pitches. Kijk ook op Facebook of www.gooischevrouwenzaken.nl voor meer informatie. Wij verwachten weer veel leuke vrouwen te ontmoeten op donderdagavond 14 september.

Er is voldoende parkeergelegenheid in het centrum van het dorp (let op: blauwe zone, vergeet dus niet een blauwe parkeerkaart mee te nemen als u van plan bent in de middag te gaan winkelen).

Désirée Niekus en Susan Koet

En…. wil je gebruik maken van een coach-sessie bij Susan Koet van One 4 All Coaching, neem dan contact op via susan@one4allcoaching.com