Laden Evenementen

Terug van weggeweest: dorps plezier en vertier

 

De eerste editie op 20 oktober 2017 was weer een groot succes, net als vroeger in Mauve en Eemland en jarenlang in het Bonte Paard, omdat er nou eenmaal niet veel is voor de plussers onder ons.

Om weer eens een avond een dansje te maken of lekker te swingen op de dansvloer, mee te zingen of een traantje te laten. En nee… nu eens geen jazz.

Meezingen met nummers, die we door de tijd heen allemaal kennen, dus een gezellig muzikaal samenzijn.

In ROLF zijn grote Song Book zitten zoveel gevarieerde stijlen, zodat de muziek verrassend meeslepend en herkenbaar is. Nederlands, Frans, Duits, smartlappen, sixties, en veel meer. Ieder kan een nummer uit het boek aanvragen, zodat vele soorten muziek aan bod komen.

Leeftijd- en dorpsgenoten ontmoeten, gezellig wat drinken en kletsen. Gewoon een fijne avond om ook eens uit je dak te gaan (Te oud? Kom nou!).

En dit alles in de heerlijke ambiance van het BRINKHUIS in Laren, met de gezellige foyer voor een hapje en drankje en het prachtige theaterzaaltje, met dansvloer.

Mensen zeg het voort! Kom allemaal en neem zoveel mogelijk mensen mee! Voor wie het gemist heeft in oktober, is er een herkansing voor een gezellige avond.

De entree hebben wij zo laag mogelijk gehouden: 5 euro. De toegang is niet onbeperkt i.v.m. de veiligheid in de zaal. Dus kom op tijd, dan heb je geen spijt.

Het is mogelijk online een kaart te bestellen via de website www.hartvanlaren.nl

Tot ziens op vrijdag 24 november, aanvang 20.00 uur!

 

Bestel uw tickets online via onderstaand Tickets formulier.
Met ingang van 1 september 2017 zijn kaartjes voor theater- en filmvoorstellingen online te bestellen via het ticketformulier op onze website.
Indien u hier niet uitkomt dan kunt u op de dag van de voorstelling – vanaf een uur voor het begin van de voorstelling – uw kaartje(s) via pinbetaling aan de balie kopen.

Tickets

27 beschikbaar
Een gezellige avond met Rolf Menist, 24 november 2017, 20.00 uur5,00 Inclusief 6% BTWEen gezellige avond met Rolf Menist. Terug van weggeweest: dorps plezier en vertier.

Vul alstublieft alle verplichte velden in