Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Viceroy’s House

Groot-Brittannië, 2017, Drama, 106 minuten
Regie: Cédric Gurinder Chadha

Met: Gillian Anderson, Michael Gambon, Hugh Bonneville

  1. De Britse heerschappij in India is bijna ten einde. Koningin Victoria ’s achterkleinzoon, Lord Mountbatten, verhuist voor een periode van zes maanden met zijn echtgenote en dochter naar New Delhi. Als laatste onderkoning is het zijn taak de overgang naar onafhankelijkheid van het land in goede banen te leiden. Al snel breken ongeregeldheden uit tussen de hindoes, moslims en sikhs, iets dat ook grote invloed heeft op de levens van de vijfhonderd personeelsleden in het paleis van de onderkoning. De liefde tussen Jeet, een jonge hindoe-bediende en Aalia, een moslimvrouw die in het paleis werkt, dreigt door de tumultueuze gebeurtenissen ten onder te gaan. Wanneer de situatie dreigt te escaleren, worden ze gedwongen een ingrijpende keuze te maken.

Aanvang: 19.30 uur
Entree: € 5,00

Bestel uw tickets online via onderstaand Tickets formulier.
Met ingang van 1 september 2017 zijn kaartjes voor theater- en filmvoorstellingen online te bestellen via het ticketformulier op onze website.
Indien u hier niet uitkomt dan kunt u op de dag van de voorstelling – vanaf een uur voor het begin van de voorstelling – uw kaartje(s) via pinbetaling aan de balie kopen.

 

Tickets