Loading...
VERGADERZAAL HUREN

Zaal, theater en lokaal verhuur in het Brinkhuis te Laren

Voor een vergadering, training, workshop, cursus of bijeenkomst kunt u in het Brinkhuis in Laren verschillende zalen huren. Voor al deze ruimtes geldt: koffie en thee arrangementen zijn beschikbaar, net als presentatie ondersteunende middelen. Kosten, beschikbaarheid en mogelijkheden op aanvraag via info@hartvanlaren.nl.

Theater aan de Brink
Een intiem theater met 68 zitplaatsen en geschikt voor presentaties, congressen, voorstellingen en besloten bijeenkomsten.

Vergaderzaal Azuur
Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen en presentaties tot maximaal 16 personen.

Beweegruimte Orange 
Deze ruimte is geschikt voor alle activiteiten op het gebied van dans, welzijn en bewegen.

Cursusruimtes Bleu
Deze ruimte is geschikt voor cursussen, vergaderingen en presentaties tot maximaal 30 personen.

Cursusruimtes Lila
Deze ruimte is geschikt voor cursussen, vergaderingen en presentaties tot maximaal 30 personen.

In Muziekcentrum Schering & Inslag verhuurt Hart van Laren de Serre, Grote Zaal en het Muziekcafé voor bijeenkomsten en presentaties. Informatie op aanvraag.

Locaties kunnen in optie worden gezet voor maximaal 1 maand.
Minimaal 5 dagen voor geplande datum kan de afspraak worden geannuleerd. In alle andere gevallen zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Wij werken volgens de richtlijnen van Horeca Nederland. Tarieven voor zaalhuur en apparatuur op aanvraag info@hartvanlaren.nl

Apparatuur

Ook kunnen wij diverse apparatuur leveren, zoals DVD speler, televisie, flipover, beamer (scherm gratis), cd speler, laptop en een audioset. Apparatuur het liefst te bestellen tijdens de boeking, anders uiterlijk 1 week van tevoren.