Blokfluitles Eric Fennis

Blokfluitles Eric Fennis

Eric Fennis


Eric is een unieke blokfluitpedagoog. Door de combinatie van zijn vakmanschap als musicus, zijn passie voor de natuur en wijsbegeerte, leerde hij honderden musici blokfluitspelen, hun spel verfijnen, in verbinding komen met hun muzikaliteit, hun eigen geluid creëren en muziek maken vanuit hun gevoel.

Zelf een succesvol musicus is het Eric’s missie om mensen te leren blokfluiten te laten ‘zingen’. Blokfluitspelen als spreekbuis van jezelf. Van jong tot oud zelf deze ultieme ervaringen beleven. Met muziek vertellen wat voorbij woorden gaat.

Waarom is muziek maken vanuit je gevoel zo belangrijk? Doe je het niet dan levert het muziek op zonder inhoud. Dat geeft geen voldoening en leidt tot frustratie.
Muziek maken vanuit je gevoel brengt je in contact met dat wat uniek is in jezelf en krijgt vorm via je instrument of stem, waardoor de muziek een geheel eigen identiteit heeft en daardoor de moeite waard is om gehoord te worden.

Gebleken is dat de impact van de werkwijze van Eric Fennis veel verder reikt dan muziek alleen. Dit heeft positieve gevolgen voor je werk en privéleven, dankzij de vernieuwende programma’s, die Eric Fennis heeft ontwikkeld met het RifleBirdMusic-model, waaronder de Verdiepingsprogramma’s als Top Diamond en het Platinaprogramma voor kinderen.

Eric Fennis is Cum Laude afgestudeerd aan het conservatorium Hilversum als musicus en blokfluitpedagoog en heeft zijn opleiding vervolgt bij Walter van Hauwe aan het conservatorium in Amsterdam. Hij heeft vele leermeesters gehad, waaronder Alexander Smit (Advaita Vedanta), Ben Bos, Pierro ferucci Psychosynthese. Hij is sinds 2006 psychosynthese counselor/gids. Werkt als uitvoerend musicus in diverse samenstellingen met gerenommeerde musici.

Ga voor meer informatie naar de website: www.ericfennis.nl    Eric geeft elke woensdag les in het Brinkhuis van 13.00 – 18.00 uur.

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek door een mail te sturen naar info@ericfennis.nl