Loading...
VOLKSUNIVERSITEIT 2017-01-15T12:35:35+00:00

Volksuniversiteit Laren – Blaricum – Eemnes (Gooi)

Hèt cursuscentrum voor kennis, creativiteit, kunst en cultuur.

Volksuniversiteit Laren Blaricum Eemnes organiseert een groot deel van haar programma in het nieuwe Brinkhuis. De cursusruimtes, de zalen en Theater aan de Brink zijn hier zeer geschikt voor. Bij de Activiteiten pagina vindt u onder de diverse categorieën het aanbod van workshops, lezingen en cursussen.

De Volksuniversiteit is een stichting zonder winstoogmerk. Vrijwel alles wordt gedaan door vrijwilligers, waardoor onze prijzen laag zijn. Onze activiteiten worden verzorgd door professionele docenten en zijn dus inhoudelijk van goed niveau.

In het seizoen 2016-2017 kunt u zich weer inschrijven op een zeer gevarieerd aanbod van leuke workshops, interessante lezingen en leerzame cursussen. Let op: bij te weinig belangstelling is het mogelijk dat een activiteit niet doorgaat. Dit zal worden vermeld op de website.

Informatie over de activiteiten van de Volksuniversiteit, die in het Hart van Laren plaats vinden, vindt op deze website onder: Brinkhuis en vervolgens Bewegen, Creatief of Informatief.

Openingstijden Volksuniversiteit

Het kantoor is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur (schoolvakanties gesloten). Bureaucoördinator: Karin Schneider.

Inschrijving

Voor alle activiteiten (ook voor lezingen!) dient u zich van tevoren aan te melden. Inschrijven kunt u via www.volksuniversiteitlaren.nl  Plaatsing geschiedt in volgorde van ontvangst.