Loading...
ACTIVITEITEN

Het Brinkhuis in Laren -‘t Gooi

Het Hart van Laren is een prachtige plek om heel Laren te ontmoeten van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking. En het mooie is dat alle ruimtes voor iedereen beschikbaar zijn. Dus een schitterende kans om aan deel te nemen. Als sporter of muzikant maar ook als ondernemer, initiatiefnemer of ‘gewoon’ als inwoner van Laren. Wij willen graag met u in contact komen als u interesse heeft om te participeren als huurder of als vrijwilliger.

Het Brinkhuis is rolstoeltoegankelijk.

Brinkhuis

Het gezicht van het Hart van Laren, thuisbasis voor de bibliotheek, het restaurant, de theaterkapel en de Volksuniversiteit. Ook alle Versa welzijnsactiviteiten worden vanuit het Brinkhuis georganiseerd.

Muziekcentrum Schering & Inslag

De plek waar alle muzikale activiteiten van het Hart van Laren worden georganiseerd. Door de vaste deelnemers, zoals de muziekverenigingen St jan en MCC, accordeon vereniging Aurora en de Gooische muziekschool is er een heel divers aanbod.

Carré

Deze functionele ruimte is geschikt als vergaderruimte.

Op al deze locaties zijn nog ruimtes te huur; in een vast rooster of gewoon op een moment dat het u uitkomt.

Vrijwilligers maken het kloppend hart van Laren
Om een succes te maken van het Hart van Laren zoekt de beheersstichting – nieuwe – vrijwilligers. Als u de mogelijkheid heeft om af en toe wat tijd te spenderen aan cultuur, muziek of welzijn dan nodigen wij u graag uit om dit met ons te delen.

Openingstijden Brinkhuis

Maandag 09.00 22.00
Dinsdag 09.00 22.00
Woensdag 09.00 22.00
Donderdag 09.00 22.00
Vrijdag 09.00 22.00
Zaterdag 11.00 17.00*
Zondag gesloten tenzij er een activiteit is.*
* of tot een uur na de voorstelling.

Klik hier voor de openingstijden van de bibliotheek.